Първите евакуирани българи от Украйна пристигнаха в страната. Те преминаха паспортен контрол

...
Първите евакуирани българи от Украйна пристигнаха в страната. Те преминаха паспортен контрол
Коментари Харесай

Първите евакуирани българи от Украйна пристигнаха у нас

Първите евакуирани българи от Украйна пристигнаха в страната. Те преминаха паспортен надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак ”. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1053
От Министерство на външните работи показаха, че в рейса, който е тръгнал от Одеса, пътуват общо 60 души, измежду които има и украински жители. 

„ Направихме доста добра организация и всичко е обезпечено. В петък към 15 часа два рейса потеглиха от сборния пункт пред Генералното консулство в Одеса. Поради ред аргументи причини пътуването им се. В момента пътуват 4 рейса, от които един двуетажен към Киев, където се чака да вземат към 250 души, които да бъдат върнати в България ”, съобщи заместител министърът на превоза Владимир Върбанов. 

Той посочи, че на жителите, които имат проблем с документите или са ги изгубили, са обезпечени краткотрайни такива. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1053  Италия е подготвена да обезпечи спомагателни 3400 военни в поддръжка на напъните на НАТО за справяне с украинската рецесия Италия е подготвена да обезпечи спомагателни 3400 военни в поддръжка на напъните на НАТО за справяне с украинската рецесия  Франция праща 500 военни в Румъния и 4 военни самолета в Естония Франция праща 500 военни в Румъния и 4 военни самолета в Естония  Пълна поддръжка за Украйна и съществени наказания против Русия бяха част от посланията на страните от Б9 Пълна поддръжка за Украйна и съществени наказания против Русия бяха част от посланията на страните от Б9
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР